Choď na obsah Choď na menu

PSG ei onnistunut kasvattamaan johtoaan Ligue 1 -taulukossa

PSG ei onnistunut kasvattamaan johtoaan Ligue 1 -taulukon kärjessä tasapelin 1-1 jälkeen eilen Lyonia vastaan. PSG pelipaita pukeutuvat fanit jatkavat pettymyksensä. Isännät pitivät johtoaan Lucas Paquetan seitsemännen minuutin iskun ansiosta 69 minuuttia, kunnes vaihtopelaaja Thilo Kehrer tasoitti. "Se ei ole sitä, mitä toivoimme, meidän on tehtävä parempi, mutta myöhäisen maalin tekeminen osoittaa jälleen luonnettamme", sanoi laitapuolustaja Kehrer. Hänen Jalkapallo pelipaita pukeutuneensa joukkuetoverinsa olivat vähemmän vaikuttuneita.
Mauricio Pochettino valitsi Kylian Mbappen, Mauro Icardin ja Georginio Wijnaldumin hyökkäyksessä, eikä se ollut kaunista katselua. PSG on 11 pisteellä kakkosena olevaa Nizzaa ja Marseillea edellä. Mutta PSG on voittanut vain kaksi viimeisestä kuudesta ottelustaan ja tarvitsi viimein tasoitusta Lensiä vastaan. PSG pelipaita olevien pelaajien pitäisi parantaa. He ovat jo käytännössä päättäneet kotimaisen mestaruuden, mutta se ei ole se turnaus, jossa seuran valmentajia arvostellaan.
Pochettino myönsi, että PSG hallitsi ottelua ja loi useita paikkoja. Argentiinalaisen mukaan varhaisen maalin päästäminen vaikeutti hänen joukkueensa asioita. Lionel Messi oli yksi neljästä PSG-pelaajasta, jotka joutuivat jättämään pelin Covid-19-positiivisen testin vuoksi, ja myös Neymar oli poissa, kun hän toipui nilkkavamman jälkeen. Kannattajat jäävät kaipaamaan Jalkapallo pelipaita. Vieraat luottivat voimakkaasti Mbappeen, mutta Ranskan hyökkääjällä oli vaikeuksia löytää tilaa kompaktissa Lyon-puolustuksessa.